Vízlágyítók,
Adagolók, Tisztítók, stb...

Vízkezelés

A víz az élet.

Víz kiváló minősége, amit megiszunk vagy az ételek készítéséhez használunk, elengedhetetlen az egészségünk és biztonságunk érdekében . A víz minősége, amit a legtöbb vízvezetékekből nyerünk ellenőrzött és iható az érvényes törvények szerint, de ez nem minden esetben mutatója minőségnek. A csapból folyó víz bizony tartalmazhat szennyező anyagokat, amelyek befolyásolják a víz minőségét és ízét, illetve amely befolyásolhatja a megfelelő működését a csapvízzel érintkező berendezéseknek (kazán, szelepek, hőcserélők, stb).

Szilárd szennyeződések, magas koncentrációjú klórszármazékok, baktériumok és esetlegesen vírusok, csak néhány példa a víz szennyeződései közül, ha elemezzük azt. Ezen túlmenően, a túlzott kalcium-karbonát tartalma ("kemény" víz) befolyásolhatja a fűtési rendszer hatékonyságát ( kávéfőző, vízforraló) , ami a fűtőbetétek élettartamának csökkenésével jár.

Az AQUA INDUSTRIAL GROUP, évek óta ez a vezető helyet foglal el az ipari és lakossági szűrő és vízkezelő szektorban, széles választékát kínálva a víztisztítás és a maradék szennyeződés eltávolító rendszereknek.

Az Aqua rendszereket azért fejlesztették ki, hogy egyszerűsítsék a beüzemelést, és minimalizálják a karbantartási eljárásokat.


Kezelje a vizet AQUA INDUSTRIAL GROUP termékekkel és mi garantáljuk:

- Kristálytiszta és biztonságos ivóvizet,

- Hatékonyabb háztartási készülékeket (kazánok, vízmelegítők, mosogatógépek, mosógépek, stb);

- A jelentős energia- és karbantartási költségeket.Újdonságok

Nincs újdonság!
Aqua termékeink


Kövessen minket: