Az adagolók
szíve, lelke

Töltőanyagok

Professzionális és magas minőségű töltőanyagok több olaszországi gyártónktól importálva.


Termékei között szerepelnek ipari és háztartási papírtermékek, mint például: Hajtogatott és tekercses kéztörlők, kis- és nagytekercses, valamint hajtogatott toalettpapírok, zsebkendők, szalvéták, stb...


A Lucart Group papírtermékei egy egyszerű és környezetbarát filozófia szerint készülnek: Összhangban a környezettel!

A feladat nem kicsi! Azt szeretnénk elérni, hogy a nagyvállalatok járjanak élen a környezettudatos magatartásukkal a dolgozóik, a tömegek előtt. A mi cégünk ehhez biztosítja az ötletet, és a technológiát. Ebben szeretnénk kérni az Önök együttműködését. Kérem olvassa el miről szól, ígérem elgondolkodik rajta.

Bajban van az eldobható termékekre építő gazdaság

Egy egyértelműen egészségtelen trend az eldobható termékek megállíthatatlan terjedését és áradatát kísérő szemét. Az eldobható termékeket az első alkalommal a II. világháború után vezették be kényelmi célokból, továbbá a munkahelyteremtés és a gazdasági növekedése fenntartásának eszközéül. Az ilyen termékek gyártását így indokolták: minél több terméket állítanak elő és dobnak el, annál több állás jön létre.

Az eldobható termékekre épített gazdaság egyre inkább összeütközésbe kerül a Föld ökológia teherbíró képességével. Azon kívül, hogy a városok környékén egyre kevesebb olcsó szemétlerakóhely marad, a világon gyorsan kifogy az olaj, amelyet az eldobható termékek előállítására és szállítására használnak fel.

Beszéljünk végre a megoldásokról! De ne csak beszéljünk, hanem tegyünk is érte!

Ismeri az Eco Natural Tetra Pack csomagolásból nyert papírjait?

Tegyen Ön is a környezetért!

TISZTA ÉS HULLADÉKMENTES TECHNOLÓGIA

A cellulóz rostokon kívül a Tetra Pak kartondobozok tartalmaznak műanyagot és alumíniumot is: a Lucart Group innovatív technológiájának köszönhetően ezek az anyagok is újrahasznosításra kerülnek más gyártási tevékenység során.

TISZTELJÜK A KÖRNYEZETET

Az Eco Natural Lucart nem vág ki fákat, hanem olyan anyagokat hasznosít újra, melyek egyébként a szeméttelepen végeznék. A gyártási folyamat olyan mechanikai eljárást használ, mely fizikailag elkülöníti az anyagokat olyan vegyületek felhasználása nélkül, amelyek károsak lennének egészségünkre és környezetünkre.

Újdonságok

Nincs újdonság a témában!


Lucart termékeinkKövessen minket!: