A legfőbb célunk
Az elégedett ügyfélkör
Referenciáink
DiVino Borbár
A DiVino Borbár a budapesti éjszakai élet leghíresebb borbárhálóza a fővárosban és vidéken is. Randevúzz feltörekvő borászokkal, illetve híres borászfamíliák második generációjával a DiVino borbárban! A kifogástalan borokat a 29 fiatal magyar borász szövetségeként létrejött Junibor egyesület tagjai garantálják. Több, mint 100 fajta bor, hétvégén kiváló DJ-k, folyamatosan megújuló borlap, változatos programok.
Budapest
Fritz Borház & Panzió
Évszázados családi hagyományokra épül a mai Fritz Pincészet. Boraink tradíciókat követve a Szekszárd-szőlőhegy sajátos mikroklímájú Aranydomb dűlő területén hagyományos illetve modern technológiával, a vörösborok főként fahordós érleléssel készülnek. A teraszon látványkonyha működik, ahol házi kenyér, kemencében sült kacsa, bográcsételek várják az éhes vendégeket. Fritz Borház és Panzió igazi sárközi és tájjellegű ételei, gasztronómiai élményei a falusi lakomák hangulatát idézi finom, minőségi borok kísértében.
Szekszárd
Trattoria da Matteo
A Trattoria da Matteo olasz vendéglő és pizzéria eredeti olasz ízekkel várja kedves Vendégeit! Klasszikustól a különleges-, tipikus velencei fogások széles választékban. A pizzától a tengeri halételekig, a tésztákig, az előételekig és a finom desszertekig. Szekszárd központjától pár perces sétára, a hangulatos Nefelejcs közben található étterem számos ételkülönlegességgel és programokkal várja vendégeit a hétfői nap kivételével minden nap 11:30-tól - 21:30-ig, szombaton 22:30-ig és vasárnap 20:30-ig.
Szekszárd
Aromi Italia Étterem
Olasz mesterszakács készíti el Önnek az északolasz családok ínycsiklandozó ételeit. Alapanyagaikat Itália válogatott termelőitől szállítják minden héten. Itália magával ragadó hangulatát idézi a kis toszkán udvar, amely kavicsos leanderes, harangkongás varázsol át bennünket a határokon míg a vizuális és uditív élmények a gasztronómiai élvezeteknek át nem adják helyüket. Vágyik egy tányér gőzölgő spagettire, és egy szelet grillezett tengeri halfilére rukolaágyon? Térjen be a Aromi Italia étterembe.
Budaörs
Merops Hotel Étterem
Küldetésünknek tartjuk a szekszárdi bor és a hozzá kapcsolódó turizmus minőségi képviseletét, ezért tovább bővítettük vállalkozásunkat és 2014 őszén megnyitottuk 22 szobás belvárosi szállodánkat, melyben nem csak szálláshely szolgáltatást, hanem rendezvények és egyéb programok szervezését is vállaljuk. Éttermünkben emlékezetes kulináris élményeket szeretnénk nyújtani a szekszárdi és a városba látogató vendégeinknek. (Szekszárd belvárosában a Mészáros borház és pince több száz éves múltra tekint.)
Szekszárd
Grand Hotel Glorius****
Amikor a Hotel Glorius Makó megnyitotta kapuit, egy izgalmas saját világba engedett belépést. Az impozáns, történelmi épület a 20-as, 30-as évek nagyvilági, modern luxusát idéző art deco stílusban született újjá az építészek és designerek munkája nyomán. A Hotel Glorius azonban nem csak a múltba révedésről szól: egy régi nagy korszak elevenedik meg modern minimalizmussal ötvözve. Ez adja a keretet kiemelkedő szolgáltatásainknak, melyek garantálják, hogy a pihenés és szórakozás élménye teljessé váljon.
MakóKövessen minket!: