Minőségi szerek
Kézi és gépi mosogatáshoz

Mosogatószerek

Professzionális mosogatószerek az INTERCHEM-től

Gépi mosogatás


Pohármosogatás:

A kávézók mosogatógépeit sem szabad kihagyni, hiszen napjainkban egyre nagyobb szerepet kapnak ezek a vendéglátóhelyek a mindennapi életben. Széles választékban megtalálhatóak rövid mosási időre kifejlesztett termékeink, melyeket úgy alkottunk meg, hogy figyelembe vettük az alábbi lehetséges problémák mindegyikét: a poharak, evőeszközök elhelyezkedése a kosárban, a szennyeződés jelenlétének időtartama, a szennyeződés típusa, kávé- tea- rúzs maradványok, az evőeszközök-poharak fajtája, kosártípus, vízkeménység, stb. Kínálatunkban megtálalhatóak a folyékony tisztítószerek (kézi-vagy gépi adagolású), vagy a por alapú tisztítószerek és az igen kényelmes egyadagos tabletták. Termékpalettánk a szektor dolgozóinak minden típusú igényét kielégíti, garantálva a tökéletes végeredményt.


A poharak és üveg kiegészítők az éttermek, bárok, hotelek stb. készletének fontos, értékes részei. Szinte lehetetlen küldetés tökéletesen tiszta, higiénikus, száraz és kopásmentes poharakat kínálni a felhasználóknak. SYNER CRISTALL egy olyan speciális formula, mely képes megoldani ezt a probléma együttest, nem maró hatású és tökéletesen tisztítja hosszú időn át a poharakat, üvegeket anélkül, hogy károsítaná a felületet. A SYNER CRISTALL összeállítás a SYNER BLU vagy a SYNER BLU REFRESH és SYNER DRY öblítő együttes használatával tökéletes tisztítást és száradást biztosit. Ezzel a módszerrel a poharak és üveg kiegészítők tovább tartanak, egyértelmű megtakarítást jelentve a felhasználónak.


Csillogást biztosító mosogatószerek:

A csillogást biztosító mosogatószerek feladata a száraz, csillogó, foltmentes evőeszközök biztosítása. Sajnos azonban a valóságban az öblítés fázisában gyakran túlságosan alacsony a mosogatógépben lévő víz hőmérséklete a szabványhoz képest (80-90°C). Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a felhasználó, mivel gyakran kell elindítania a mosogatógépet, nem képes fenntartani a megfelelő hőmérsékletet és így a mosogatószer túlzott mennyiségű habot termel. Ezáltal viszont az öblítés nem lesz megfelelő, így a poharak és evőeszközök csíkosak, foltosak maradhatnak. A következő termékcsalád képes orvosolni az itt felsorolt problémákat.Kézi mosogatás


A kézi mosogatásnak is vannak előnyei és hátrányai, de itt is elengedhetetlen a hatékony és gyors tisztítóerő és a bőrápoló hatás. A makacs szennyeződések ellen az Interchem különleges szereket fejlesztett ki, ami szembeszáll a zsíros, olajos foltokkal és a baktériumokkal. Ami utána marad: Tiszta tányérok és evőeszközök, kellemes illat és puha bőr.


Kövessen minket!: