Gépi mosogatás
Makulátlan tisztaság és ragyogás

Gépi mosogatás

Professzionális mosogatószerek az INTERCHEM-től

A nagykonyhai mosogatógépek legfontosabb tulajdonsága, hogy pár perc alatt megtörténik egy mosogatási ciklus(1-6 perc) a háztartási mosogatógépekkel ellentétben, amely gépeknél ez jóval hosszabb időt vesz igénybe.
A gépi mosogatáshoz használt tisztítószer ALAPVETŐ tulajdonságai a következők:

- Eltávolítja a szennyeződést a tányérokról, evőeszközökről.

- Lágyítja a vizet a mosótérben (ha szükséges), egyrészt azért hogy megakadályozza a vízkőlerakódást , másrészt a szer így fejti ki leginkább tisztító hatását.

Egy kiegészítő funkció lehet a habszabályozás. Mára már nagy választékban érhetőek el a tisztítószerek minden típusú szennyeződéshez, mindenféle vízkeménységhez. Fontos tudni eldönteni, hogy melyiket válasszuk ezek közül. Ahhoz, hogy jól tudjunk választani, elengedhetetlen figyelembe venni a körülményeket és a mosogatógép típusát.

Az ipari mosogatógépeket kizárólag ipari mosogató- és öblítőszerekkel szabad használni. A mosogatószerek kiválasztásánál mindig vegye figyelembe a víz keménységét.

Forgalmazott mosogatószereink tájékoztatásában mindig megtalálhatóak az erre vonatkozó információk.


Gépi mosogatószer lágy vízhez

Gépi mosogatószer közepesen kemény vízhez

Gépi mosogatószer kemény vízhez

A mosogatás minőségéhez és a gép élettartamának növeléséhez célszerű vízlágyító berendezést használni. A vízlágyító berendezésekből széles skálát kínálunk, függően a felhasználás gyakoriságától és az egyéb körülményektől. Vízlágyítók

A pohár mosogatásánál is hasonlóan kell kiválasztani a megfelelő mosogató és öblítőszert. Poharak és üvegedények mosogatásához javasoljuk a kombinált mosogató/öblítő szerek használatát.

Munkatársaink a mosogatószerek kiválasztásában segítséget nyújtanak és speciális tesztelő eszközeinkkel pontosan meg tudják határozni a víz keménységéhez szükséges tisztítószereket.





Újdonságok

Nincs újdonság!



Kövessen minket!: